ORGANISASI JABATAN

KETUA PENOLONG PENGARAH : JAMILAH BINTI ISHAK ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

PENOLONG PENGARAH : JAIDA BINTI JAMIL ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

                                    ESHLAINI BINTI AB GHANI ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

KERANI KANAN : ZARINA BINTI ZAINAL ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

KERANI : AZIZUL HAKIMIE BIN JAMILUL AHYA ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

 

SEKSYEN PENJADUALAN DAN PEPERIKSAAN (SPP) adalah satu unit di Bahagian Akademik yang mengurus dan menyelaraskan hal ehwal penjadualan kuliah pelajar serta urusan yang berkaitan dengan peperiksaan akhir sehinggalah kepada keputusan peperiksaan dan penyediaan transkrip pelajar.

SPP juga mengendalikan pendaftaran pelajar bagi peperiksaan Malaysian University Entrance Test (MUET) yang diadakan tiga kali setahun mengikut jadual yang ditetapkan oleh Majlis Peperiksaan Malaysia. KPTM Bangi merupakan salah sebuah pusat bagi peperiksaan MUET.

Perkhidmatan yang disediakan oleh Sektor Penjadualan dan Peperiksaan adalah:

  1. Penjadualan Kuliah.
  2. Penjadualan Peperiksaan Akhir
  3. Surat Pengesahan Tamat pengajian
  4. Transkrip Keputusan Peperiksaan
  5. Pendaftaran MUET

Matlamat kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang cekap kepada pihak yang berkepentingan, terutamanya kepadpelajar, ibubapa , kakitangan, bahagian-bahagian lain di KPTM serta jabatan-jabatan di luar KPTM.

Ikuti perkembangan dan berita terkini

Dapatkan informasi terkini terus ke emel anda

TRUSTWORTHY . RESILIENT . BLESSED